Vragen

Veelgestelde vragen over De Rupskraanverzekering

Mijn rupskraan is momenteel ergens anders verzekerd. Kan ik overstappen?
Wanneer het contract minimaal een jaar gelopen heeft dan is er waarschijnlijk een opzegtermijn van één maand bij de huidige verzekeraar. Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekering en de verzekering bij ons gaat in op het moment dat de huidige verzekering is afgelopen. Het enige was je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Ik heb meer werkmaterieel en willen alles op één plek verzekeren. Wat raden jullie aan?
Wij verzekeren allerlei soorten werkmaterieel. Naast De Rupskraanverzekering hebben we ook De Shovelverzekering, De Heftruckverzekering, De Minikraanverzekering, De Tractorverzekering en De Oogstmachineverzekering. Heeft u meerdere machines of bent u ook geïnteresseerd in andere zakelijke verzekeringen? Dan maken we graag een advies op maat.

Hoe kan het dat de premie voor “De Rupskraanverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je foodtruck is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Hoe veel premie betaal ik voor “De Rupskraanverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van de waarde van de rupskraan of graafmachine, en de gekozen dekking.
Bereken de premie hier simpel en snel. 

Wat zijn de voordelen van “De Rupskraanverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd en is er een laag eigen risico. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide dekking en een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik heb al mijn werkmaterieel hier verzekerd. Hiermee bespaar ik honderden euro's per jaar en ben ik goed verzekerd. Mijn vragen worden altijd vlot en goed beantwoord

Kees Klaassen

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via