Vertrouwd Verzekerd

Al vanaf € 29,- per maand

Dekking

Je wilt je graafmachine of rupskraan goed verzekeren. Maar wanneer is deze goed verzekerd? En waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Je kunt je graafmachine op verschillende manieren verzekeren. Je kunt kiezen voor alleen de wettelijke aansprakelijkheid dekking (WA), een WA dekking + brand en diefstal of een volledige casco (allrisk) dekking.

Wettelijke Aansprakelijkheidsdekking 

Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) moet elk zelfrijdend voertuig verzekerd zijn tegen Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit geldt dus ook voor graafmachines en heftrucks. De WAM maakt geen onderscheid tussen de openbare weg of privéterrein dus een graafmachine dient altijd WA verzekerd te zijn.

WA + Brand en Diefstal

Dan is er de mogelijkheid je je graafmachine naast de WA dekking te verzekeren tegen brand en diefstal. De premie wordt in dat geval iets hoger.

Casco

De Casco dekking wordt ook wel Allrisk dekking genoemd. Dit is de meest uitgebreide verzekering. Met de Casco dekking ben je ook verzekerd aan schade aan de graafmachine die je zelf veroorzaakt.

Onze Casco dekking is zéér uitgebreid. Naast eigen schades biedt de verzekering ook dekking bij:

√ Stormschade
√ Diefstal/inbraak
√ Brandschade
√ Ruitschade
√ Waterschade
√ Explosie
√ Vandalisme
√ Aanrijding met dieren

Je graafmachine is met onze casco dekking dus altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben met diverse verzekeraars profiteren al onze klanten van een zeer scherpe premie. Lees hier alle voordelen van “De Derupskraanverzekering”.

 

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide dekking en een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik ben zeer tevreden over deze verzekering. Afsluiten was simpel en bij schade werd ik goed en snel geholpen

Dhr. Willemse